"Mondd, mit ér a sorsod? nézz a tükörbe

és számolj el végre önmagaddal!

Végy hozzá erőt - ne lássa senki más.

És hidd el, hogy nem a tükör a hibás."

  /   János Árpád

   Szabadság, egyenlőség, testvériség. Jogállam, demokrácia, egyenjogúság, antidiszkrimináció, emancipáció, felszabadítás. A csapból is ez folyik manapság, és ha már minden létező fórumon ez ömlik az ember (vagyis a fehér, dolgozó, heteroszexuális keresztény férfi) arcába, úgy azért joggal várhatjuk el szerintem, hogy említett sajtömlesztők is tartsák magukat a recepthez. Hamár. Ennek viszont pontosan az ellenkezőjét látjuk televízióban, sajtóban, parlamentben, a hírekben, és egyre elkeserítőbb módon már a hétköznapokban is.

   Ó nem, kedves olvasó, ez nem gyűlöletblog. Mi itt kérem nem utálunk senkit semmiért, nem uszítunk, nem folytatunk propagandát, nem rekesztünk ki, nem különböztetünk meg senkit hátrányosan. Ellenben lerántjuk azokról a leplet, akik mégis erről rikácsolnak, és görbe tükröt mutatunk beteges kivetítéseikről, ami talán az első lépés lehet lelki gyógyulásuk útján. Erről szól majd ez az oldal.

   Minekutána fent nevezett gombafajták tipikusan az ember bal hónaljában tanyáznak, így előrebocsátjuk, hogy jobb váll fölött viszonylag ritkábban köpdösünk majd által. De azért jut alkalom oda is.

  

Szerző: don Fefinho  2012.07.28. 00:11 komment

Címkék: dicsák ájvék kezitcsókolom

A bejegyzés trackback címe:

https://reciprok.blog.hu/api/trackback/id/tr814682842
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása